….een nadere kennismaking….

Biografie

Ik heb vijf jaar lessen gevolgd in houtskool, pastelkrijt, aquarel, acryl en olieverf. Zelf heb ik cursussen gegeven aan kinderen op scholen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar.

Hun werk werd op diverse locaties geëxposeerd, wat bekend gemaakt werd in verschillende kranten. U kunt zich voorstellen dat deze kinderen heel erg trots waren. Zij konden zichzelf uiten met tekenen en schilderen, wat ik zelf heel belangrijk vindt voor kinderen. Het is namelijk goed voor hun ontwikkeling.

Wat mijn eigen werk betreft, heb ik een serie realistische werken gemaakt, zoals Egyptische beelden met olieverf en een aantal portretten en dieren. Op dit moment schilder ik meer wat mijn gevoel me ingeeft.

Dat uit zich in deze serie kleurrijke schilderijen in acryl. Mijn inspiratie voor deze werken komt spontaan in mij op en dat werk ik dan weer uit op het doek. Op deze serie krijg ik van verschillende kanten veel positieve reacties.


Boetseren

Recent ben ik begonnen met een andere vorm van kunstuiting en dat is boetseren. Dit is weer andere manier om mijn creatieve ideeën te uiten. Een aantal resultaten hiervan ziet u ook op mijn website.

 2,576 total views